• Watford, Hertfordshire, UK
  • +447440254213

YATILI OKUL FELSTED KOLEJİ

18.03.2020 14:25

Felsted School Londra’nın kuzeydoğusunda Essex bölgesinde, Londra merkeze 1 saat, Stansted Aiport'a 15 dakikalık mesafededir. Dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere günlük veya yatılı eğitim vermektedir. 4 ve 18 yaş arasındaki öğrencilere eğitim veren kurum 1564 yılında kurulmuştur ve İngiltere’nin en eski okullardan biridir. Bireysel gelişime hitap eden küçük mevcutlu sınıflarda dersler yapılmaktadır. GCSE’s, A Level’s ve IB programları verilmektedir. Önceki yıllarda üniversite kabulleri: Oxford, Cambridge, Edinburgh, King’s London, Durham, Nottingham, Birmingham gibi üniversitelere olmuştur. Üniversiteye geçiş yapan öğrencilerin yüzdesi ise %92’dir. 

Okulda geniş oyun alanları, kapalı ve açık yüzme havuzları, iki Astroturf sahaları, iki spor salonu, profesyonel olarak yönetilen spor salonu, üç squash kortu, altı netball kortu, 25 tenis kortu, son teknoloji Müzik Okulu, tam donanımlı Tiyatro ve Performans Auditoria bulunmaktadır. 

Felsted bir Round Square okulu olup aynı zamanda Türkiye’den Robert Kolej’le işbirliği içinde olup başka işbirliklerine de açık olduklarını kısa zaman önce yapmış olduğumuz görüşmede dile getirdiler. 

Okul hakkında daha fazla bilgi almak ve kayıt işlemleri için info@ellaedu.com’a kendinizi tanıtan detaylı bir mail göndermeniz yeterli olacaktır. ?

#felstedschool #yurtdışıeğitim #eğitimdanışmanı #roundsquare #yazokulu #yatılıokul #ingilteredeeğitim #eğitim #britishboardingschool #boardingschool #robertcollege